
با امضای یک تفاهمنامه،
دانشگاه صنعتی قوچان همراه پژوهش منطقه ۴ عملیات انتقال گاز کشور شد
با امضاي تفاهمنامه پژوهشی ميان منطقه چهار عملیات انتقال گاز کشور و دانشگاه صنعتی قوچان، گام جديدي در ارتباط بيشتر صنعت انتقال گاز با دانشگاه برداشته شد.
به گزارش روابط عمومي شرکت ملی گاز ایران، محمد کامل مدير منطقه 4 عمليات انتقال گاز در حاشیه امضا این تفاهمنامه با اشاره به اینکه میزان افراد تحصیل کرده در کشور رو به رشد است، تصریح کرد: امروزه با توجه به افزایش تعداد افراد تحصیل کرده در ایران، صنایع گوناگون کشور باید با این جمعیت همسو شده و برای پیشرفت و توسعه از دانش دانشگاه در صنایع بهره گرفته شود.
وی افزود: در صنعت گاز بهویژه در سطح مناطق عملیات انتقال گاز، امروزه شاهد بهرهگیری مناسبی از ظرفیتهای دانشگاهی و فنآوری در کشور هستیم و همچنین از پتانسیل پژوهشی و توانمندی دانشگاه صنعتی قوچان نیز بهعنوان حلقه ارتباطی صنعت و دانشگاه به خوبی بهرهمند خواهیم شد.
کامل اعتماد به مهندسين و نخبگان دانشگاهي در سطح كشور را عامل رسيدن به خودكفايي و باعث شكوفايي ايران اسلامي دانست و تصريح كرد: بنا بر فرمايش رهبر انقلاب، هر جا كه ما به جوانها اعتماد كرديم و كار را به آنها سپرديم موفق شديم؛ لذا اين مجموعه نيز با تمام توان آماده همكاري در تمامي سطوح با مجموعههای دانش بنیان است.
وي با اشاره به رويكرد منطقه 4 عمليات انتقال گاز در حوزههاي پژوهشي گفت: اين منطقه علاوه بر انجام پروژههاي عملياتي، در حوزه پژوهشهاي صنعتي نيز كارنامه درخشاني از خود بر جا خواهد گذاشت.
مدير منطقه 4 عمليات انتقال گاز، با اشاره به موفقيتهاي علمي و سابقه درخشان دانشگاه صنعتي قوچان افزود: بهرهمندي از توان علمي موجود در حوزه سرزميني اين منطقه و استفاده بهينه از قابليتهاي بالقوه، ميتواند زمينه خلاقيت و نوآوري در كشور بهخصوص در شركت انتقال گاز را هموار سازد.
وي در رابطه با نتايج مثبت اين همكاريها، تصريح کرد: دانشكدههاي این دانشگاه ميتوانند درزمينههاي مختلف بهخصوص در حوزههايي مانند خودكفايي و مهندسي معكوس، فعاليتهاي حفاظت كاتديك و تحقيقات آزمايشگاهي همکاریهای خوبی با اين منطقه داشته باشند.
کامل اظهار داشت: این تفاهمنامه با هدف بهرهگیری از تخصصهای مختلف علمی، تحقیقاتی، تجهیزات، آزمایشگاهی، کتابخانهای و سایر امکانات بالقوه و بالفعل دانشگاه صنعتی قوچان از یکسو و رفع مشکلات و معضلات منطقه 4 عملیات انتقال گاز، توسعه ملی و ایجاد همکاریهای تنگاتنگ در راستای حمایت از ارتباط بیواسطه دانشگاه و صنعت با استفاده از قوانین و مقررات کشوری از سوی دیگر به امضا رسید.
در ادامه این مراسم، خوانساری رییس پژوهش و فنآوری شرکت انتقال گاز در سخناني با اشاره به نقش پژوهش در انتقال گاز، گفت: يكي از مهمترين دغدغهها در این صنعت، بهروزآوري و روزآمد بودن است و اين امر به كمك پژوهشهاي نوآورانه قابل دسترسي است.
وي با بيان اينكه پژوهش مهمترين استراتژي صنعت نفت در شرايط كنوني است، افزود: پژوهشي كه به سمت تجاريسازي نرود، نميتواند خواستههاي ما را برآورده سازد و ما مجبوريم براي رفع نيازهاي خود به اين سمت حركت كنيم.
خوانساری با اشاره به ابلاغ دستورالعملهاي اجرايي در حوزه نحوه استقرار نظام جامع پژوهش، فنآوري و تجاريسازي توسط وزير محترم نفت تصريح كرد: با ابلاغ اين دستورالعمل همافزايي خوبي در زمينه رشد پژوهش در وزارت نفت آغاز شد كه برگزاري اين سري نشستها در سطح مديران ارشد و معاونين مجموعهها، از اولين ثمرات اين حوزه ميباشد.
گفتنی است، در این دیدار رییس و جمعی از معاونین دانشگاه صنعتی قوچان با حضور در منطقه ۴ عملیات انتقال گاز، ضمن امضای تفاهمنامه و بازدید از ایستگاه تقویت فشار گاز رضوی و دیسپچینگ، با دستاوردهای خودکفایی منطقه نیز آشنا شدند.
- تاریخ درج خبر :
- 1399/12/11 - ١٣:٥٥
- تاریخ بروز رسانی خبر :
- تعداد بازدید خبر :
- 57